snuttegubbe

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av mia pekkarinen - 17 februari 2010 19:20

Har haft det tufft idag, William har spytt ner sin säng minst 5ggr.

Så jag har fått byta en hel del lakan som luktat sur filmjölk.

Sen har jag bytt kläder på honom titt som tätt. Snart får han gå naken för de känns nästan meningslöst att sätta nya kläder på honom när han ändå spyr ner dem efter max 30min! hehe.


Jag kom iallafall ner till stan innan, tur det!

Så nu är vagnköpet avklarat, bara betala resten av vagnen när jag hämtar den.

Tror jag hämtar den nästa torsdag eller fredag. Jippi, läääängtar!


Nu har Marcus bajsat känner jag, haha.
Vi får väll höras imorrn. Godnatt!

Av mia pekkarinen - 17 februari 2010 09:59

Bläää vilken morron! William spyr hela tiden, överallt.

Han har varken diarrè eller feber, men han spyr.. De är väll inte magsjuka då?

Marcus är inte heller i världens bästa skick idag. Han har varit sur och gnällig.

Men vi överlever!

Senare in på dagen så kommer jag förhoppningsvis väg. Vore ju synd om inte jag kan lämna handpenningen på vagnen, då kanske de säljer vagnen till någon annan? Man vet ju aldrig. Jag ska iallafall slå till hårt och ge 5.000kr i handpenning, så att jag verkligen vet att vagnen är MIN! (barnens, hihi).

De va den sista EasyWalker Duo de hade på lager, och när de sedan beställer in nya inför i år då kommer de även höja priserna sa dem. Så snacka om att jag har tur!! Wiiie!

Om barnen inte mår bättre senare då ska jag stanna hemma med dem. För mamma sa att hon kunde lämna pengarna åt mig isåfall.
Snällt va? - Ibland är de faktiskt bra att ha en mamma så nära! hehe.


Jag Älskar verkligen mitt liv. De är bara så bra just nu.

Allt går som jag vill, mer eller mindre.

Visst, jag fick inte lägenheten pga min ålder. Men So What?.. Nu hinner jag spara ihop en jädra bra summa pengar till min födelsedag, och då kan jag bara ta mitt pickpack och flytta till första bästa lägenheten som dyker upp!

Och vad mer?, Jooo.. Jag har två fina söner. Tillsammans med en underbar pojkvän. Hehe, jag och Niklas är inte som alla andra. Vi nöjer oss med att träffas på helger och lov. Men de ska bli kul att flytta ihop senare!

Och baraför att jag bor hemma så slipper jag alla dessa miljoner räkningar. De ända jag betalar är 2000kr till mamma (som hjälp med hyra, mat), sen betalar jag bredband och barnens mat,leksaker och kläder själv. Och såklart mina egna saker med. Så som smink, kläder, tidningar, linser, solarie osv.. Så jag har flera tusen över varje månad! Vilket är bra, för då kan jag unna mig och barnen något kul . Nu köper jag ju EasyWalker vagen.. och jag är så nöjd över köpet!
Brukar annars alltid ångra mig efter att ha bestämt mig att köpa något, men ne.. nu känns de verkligen så rätt! *happy face*.

 

Har ni någonsin köpt något som ni verkligen är nöjda över?

Ovido - Quiz & Flashcards